La Via Catalana, a la portada del Wall Street Journal

  • Hi apareix una gran fotografia del tram de la Sagrada Família de Barcelona, amb la paraula 'independència'

VilaWeb
Redacció
12.09.2013 - 14:27

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La portada del prestigiós Wall Street Journal d’avui és, probablement, el màxim exponent de l’amplíssim ressò que ha tingut la històrica Via Catalana de l’Onze de Setembre als mitjans internacionals. El diari econòmic nord-americà, que ha seguit aquests dies amb atenció la preparació i l’execució de la cadena humana per la independència, obre l’edició en paper d’avui amb una fotografia del tram de la Sagrada Família de Barcelona, ple de banderes i amb unes grans lletres que formen la paraula ‘independència’.

El diari del grup del magnat australià Rupert Murdoch publica una fotografia de grans dimensions al mig de la portada, on es poden veure desenes de catalans vestits amb la samarreta groga de la Via i mostrant banderes i estelades en un tram de la cadena humana: ‘Els catalans es posen en fila per a la secessió’, assegura el diari nord-americà.

El rotatiu diu que els ciutadans van fer una gran manifestació durant l’Onze de Setembre, però que ‘el gran desafiament’ serà aconseguir un referèndum. La notícia també esmenta l’atac feixista a la seu de la delegació del govern a Madrid.

Notícia relacionada:

La Via Catalana, a la premsa internacional

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any