Les cadenes humanes per la independència, avui a Mallorca i Menorca

  • A les 16.30 a Maó i a les 20.00 a Palma

VilaWeb
Redacció
10.09.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Després d’Eivissa i Formentera, Mallorca i Menorca també se sumen a la Via Catalana cap a la independència avui, vigília de l’Onze de Setembre. En suport de la convocatòria i per a reivindicar la unitat dels Països Catalans, a Palma l’acció consistirà a encerclar un mapa del país a la plaça Major. Amb el lema ‘Feim Via’, vol reivindicar la unitat dels Països Catalans.

Els organitzadors, Obra Cultural Balear i l’Assemblea Sobiranista de Mallorca, llegiran un manifest en què reivindiquen que la Via Catalana representa un ‘procés cívic i democràtic per a fer consciència’.

Per una altra banda, Menorca reunirà els participants a Maó, entre el Mercat de Peix i el parc Roxina (ruta de Ses Voltes). A les 16.30 s’hi farà una cadena humana amb el lema ‘Som i serem una part de la nació’. 

Els representants de les entitats ja van presentar els actes i la trobada a aquest anomenat ‘tram 779’ de la Via Catalana. A banda aquesta reivindicació a les Illes, demà també hi haurà una delegació mallorquina a Barcelona per donar suport i participar en la Via Catalana.  

Eivissa ja va fer una cadena humana diumenge, amb una participació de tres-centes persones, organitzada per ‘Eivissa pels Països Catalans’. També en va organitzar una Formentera, amb una trentena de participants, el dilluns 26 d’agost. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any