Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Dilluns  09.09.2013  00:00

#RàdioMacramé ho torna a petar amb #TropicalRiot!

Men?ame
 

Tropical Riot és el nou tema de Ràdio Macramé, i possiblement el més estrany que han llançat fins ara.
El productor valencià Ainz Adams ha tornat a fer una de les seues. Fa pocs dies alliberaven a la xarxa #TropicalRiot, el nou tema de Ràdio Macramé. Segons Adams 'la idea era combinar la revolta i l'estiu i cagar-nos en la poli, bàsicament'. Segons confesa el productor el tema està composat a base de primeres preses de veu, de manera un tant experimental i deixant molta llibertat als MC's. 'Quedem per a divertir-nos i ix allò que ix', assegura Adams, productor també d'Orxata Sound System i té a més dos Grammys Llatins per la cançó 'Corre' del grup mexicà Jesse & Joy.

Aquesta vegada les veus que rapegen sobre la producció d'Ainz són PaLao (Orxata), Antítesi i Olmos (Arrap, Frida), en un tema on critiquen durament i múrria els cossos policials en un nou tema crític i ballable alhora, de la que és possiblement una de les bandes més atípiques del panorama valencià: Ràdio Macramé.