Una cadena humana per la independència al parc del Retiro de Madrid

  • Un grup de madrienys anònims s'afegeix a la iniciativa de la blocaire Belén Murillo

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
08.09.2013 - 13:22

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El parc del Retiro de Madrid ha estat l’escenari avui a migdia d’una cadena humana per la independència de Catalunya que ha aplegat una desena de persones, la majoria de les qual madrilenys anònims que s’hi han anat afegint. La impulsora ha estat la blocaire madrilenya Belén Murillo (que avui publica a VilaWeb l’article ‘Madrilenys pel dret de decidir‘), que ha anat al popular parc de l capital espanyola acompanyada d’uns amics i exhibint la samarreta de la Via Catalana.

‘Hi havia gent que estava a favor del referèndum però que no volia sortir a la foto i, després, ha anat passant més gent que s’hi ha afegit. Tots estaven d’acord que es pugui votar, per més que fossin partidaris del no’, explica Murillo, que diu que va rebre el suport d’Izquierda Castellana i de la diputada d’ERC Teresa Jordà.

La Via Catalana cap a la Independènciaja va arribar aquesta setmana a Madrid gràcies a alguns diputats de CDC, ERC, Amaiur, PNB, BNG i Nafarroa Bai, que es van concentrar davant el congrés espanyol amb la samarreta groga d’aquesta manifestació.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any