El Tram 0 de la Via Catalana, per als participants que no hi trobin lloc

  • L'ANC permet d'inscriure's als que no hagin trobat lloc per a la cadena humana

VilaWeb
Redacció
08.09.2013 - 11:47

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Via Catalana cap a la Independència ja ha quedat gairebé plena, quan encara queden quatre dies per l’Onze de Setembre. L’objectiu d’omplir els trams de les Terres de l’Ebre s’ha acomplert, i ara queda molt poc lloc lliure només en alguns trams del Penedès. Però l’ANC fa una crida a participar-hi a tothom qui ho vulgui, tant a la gent que s’hi ha inscrit com a la que no ho ha pogut fer. Per a tots aquells que, malgrat no haver-s’hi pogut apuntar, volen deixar constància de la seva participació, l’entitat ha obert les inscripcions al tram 0.

El tram 0, doncs, és simbòlic; serveix tan sols per a deixar constància de la vostra participació a la Via Catalana. Podeu anar al tram que vulgueu, per més que no hi estigueu apuntats. La participació és lliure, sigui on sigui de la cadena humana.

Ple a les Terres de l’Ebre

Encara hi ha lloc en alguns trams, al Penedès, que fins ara eren plens i que ara són quasi plens per l’efecte de transvasament d’inscrits cap a les Terres de l’Ebre. La crida de l’ANC per omplir els trams del sud del Principat ha tingut efecte i ara els trams ebrencs de la cadena humana ja són tots plens. Tan sols queda lloc en una trentena de trams, entre el 332 i el 363, entre Vilafranca i l’Ordal.

Tot amb tot, l’Assemblea Nacional Catalana manté la crida a tothom que hi vulgui participar i que no s’hi hagi pogut inscriure a participar-hi de totes maneres, al tram que sigui. ‘És un projecte inclusiu, participatiu i obert: si un indecís vol afegir-s’hi a última hora, podrà fer-ho’, deia aquesta setmana el responsable de logística de l’ANC, Ferran Civit. Si hi ha més participants, per més que no estiguin inscrits, es faran més fileres en els trams, i la densitat de la cadena humana serà més gran.

L’organització també demana a tots aquells inscrits que vagin als trams on s’han apuntat, per evitar d’aquesta manera que quedi cap baula de la cadena buida i que la connexió i la continuïtat de la Via Catalana sigui ininterrompuda al llarg dels més de quatre-cents quilòmetres de llargària.

Per a saber quan convé anar fins al tram, quanta estona durarà la cadena humana i quines recomanacions de mobilitat i sanitàries fa l’ANC, entre més informació, consulteu aquest manual d’instruccions de la Via Catalana.

Vegeu també: Consells de salut i seguretat als participants de la Via Catalana

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any