Els directors d’Infantil i Primària de les Illes, cap a una dimissió col·lectiva

  • Els de secundària, en canvi, la van descartar ahir

VilaWeb
Redacció
06.09.2013 - 20:41

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Assemblea de directors d’Educació Infantil i Primària de Mallorca (ADIPMA) està estudiant presentar una dimissió col·lectiva de tots els equips directius per la situació de que travessen en l’aplicació del decret de Tractament Integrat de Llengües (TIL). I és que el el govern de les Illes ha aprovat  avui un decret llei que permetrà aplicar el polèmic decret durant el curs que començarà divendres vinent, malgrat que el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJB) l’havia suspès cautelarment.  

El president de l’assemblea, Jordi Escudero, ha assegurat en una conferència de premsa que els centres educatius de les Illes no estan preparats per començar el curs el proper divendres, data d’arrencada de les classes, perquè a hores d’ara “hi ha una gran part dels centres que no tenen els seus projectes del TIL aprovats i que no saben si la Inspecció Educativa els aprovarà o no”.

La Federació d’Associacions de Directius de Secundària (FADESIB), en canvi, va rebutjar la proposta de dimissió en bloc perquè consideren que una mesura com aquesta en el moment pel qual travessa l’ensenyament ‘no suposaria cap favor per a ningú’.

El dirigent de la Federació, Antoni Quintana, considera que els directors ‘són la garantia perquè els instituts es governin amb respecte cap als centres i als consells escolar’. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any