La Via Catalana cap a la Independència arriba també a Madrid

  • La diputada de CiU, Lourdes Ciuró, convida a fer costat als diputats de CDC, ERC, Amaiur, PNB, BNG i Nafarroa davant del congrés espanyol

VilaWeb
Redacció
04.09.2013 - 18:41

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Via Catalana cap a la Independència arribarà demà a Madrid de la mà d’alguns diputats de CDC, ERC, Amaiur, PNB, BNG i Nafarroa, que es concentraran davant del congrés espanyol amb la samarreta groga de la mobilització. La diputada de CiU, Lourdes Ciuró, ha fet una crida per Twitter a concentrar-se amb els diputats per fer la cadena humana demà a les 12.00.

El diputat d’ERC, Joan Tardà, ja havia anunciat a Twitter que els diputats d’aquests partits farien una fotografia davant de l’edifici del congrés espanyol. Ho va fer el mateix dia que va regalar una samarreta de la Via Catalana al ministre d’Afers Estrangers espanyol, José Manuel Garcia Margallo, en una compareixença al congrés espanyol per a parlar del conflicte de Gibraltar. Tardà va anar fins a la taula del ministre per donar-li una samarreta de la Via Catalana. 

Al final de la intervenció, Tardà li va explicar: ‘Us he portat un obsequi, senyor Margallo. Aquesta samarreta potser se la posaran 500.000 persones el dia Onze de Setembre.’ I abans d’aixecar-se del seient per lliurar-la-hi, va afegir: ‘Ja ho veurà com serà una gran notícia arreu del món, serà un moment històric.’ 

Tardà havia reclamat abans també el lliure exercici del dret de decidir dels gibraltarencs. I havia demanat a Margallo que reconegués la seva contradicció a l’hora de negar la independència a Catalunya i reclamar l’espanyolitat de Gibraltar.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any