Navarro defensa l’article de Balmón que va irritar els crítics

  • Confirma que el PSC no anirà a la Via Catalana i dóna llibertat per anar-hi als militants 'a títol personal'

VilaWeb
ACN
02.09.2013 - 16:31

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Després que algunes veus dins el PSC demanessin a Pere Navarro una rectificació al número dos del PSC, Antoni Balmón, per l’article que va publicar a El Periódico en què afirmava que al PSC hi sobrava gent, el líder dels socialistes catalans ha afirmat que el text li semblava correcte. ‘Donava la seva opinió política com l’han donat altres representants del partit’, ha declarat. Navarro, que considera que la polèmica frase es va treure de context, ha matisat, però, les paraules de Balmón: ‘A mi, de totes maneres, m’agrada més sumar’.

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha confirmat que el seu partit no participarà en la Via Catalana de l’Onze de Setembre. Així ho ha decidit l’executiva dels socialistes catalans en la reunió d’avui. Això sí, Navarro ha deixat clar que el partit dóna llibertat als militants i, fins i tot, als membres de l’executiva, sempre i quan, ha matisat, ho facin ‘a títol personal’. Per altra banda, el líder dels socialistes catalans ha avançat que, en la reunió de la comissió parlamentària pel dret a decidir de demà, el PSC demanarà la compareixença d’Artur Mas perquè expliqui si està negociant amb el govern espanyol la celebració d’una consulta legal i acordada.

Fórum Cívic defensa que al partit no hi sobra ningú

Els membres del grup Agrupament Socialista de Catalunya- Fòrum Cívic han defensat en la primera executiva del PSC després de les vacances que al partit no hi sobra cap militant que comparteixi els principis i valors socialistes, segons han explicat a través d’un comunicat. D’aquesta manera han replicat el secretari d’Acció Política del partit, Antonio Balmón, que en un polèmic article va declarar que al PSC hi sobra gent. D’altra banda, els crítics presents en la reunió de la direcció del partit també han defensat que és ‘essencial’ un front comú catalanista i a favor del dret de decidir. A més, han comunicat ‘oficialment’ a la direcció del PSC la seva intenció de constituir-se com a corrent intern.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any