Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  01.09.2013  06:00

Crida en onze idiomes per penjar l'estelada al balcó

Per iniciativa de la sectorial de l'ANC Veïns per la Independència

Men?ame
 

La sectorial de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) Veïns per la Independència ha editat dos cartells per animar els veïns de pobles i ciutats del país a penjar l'estelada al balcó i a participar en la Via Catalana. Amb els lemes 'Som veïns, volem votar i votarem sí a la Independència. Pel nostre barri! i '11 de setembre de 2013, cap balcó sense estelada', la crida vol potenciar la presència d'estelades als balcons i mantenir-les fins a assolir la independència.

Els cartells s'han editat, a més del català, en amazic, anglès, espanyol, èuscar, francès, gallec, italià, rus, urdu i xinès, i s'estudien més versions lingüístiques, segons la demanda. Les entitats veïnals i els particulars poden descarregar-ne les versions a la web de Veïns per la Independència.

A més, l'entitat anuncia la preparació de material de difusió (gràfic i audiovisual) amb argumentari propi de suport al procés d'independència, orientat al món veïnal i que és previst presentar durant el mes de setembre.