Mas-Colell recomana a Lucena que faci un any sabàtic a Miami

  • El conseller creu que el portaveu socialista vol fer política a Espanya i li diu que trigarà 'molts anys' a fer carrera a Madrid

VilaWeb
Redacció
29.08.2013 - 18:22

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El conseller d’Economia, Andreu Mas-Colell, ha recomanat al portaveu del PSC al parlament, Maurici Lucena, que faci un any sabàtic a Miami perquè trigarà ‘molts anys’ a fer carrera a Madrid. Després que Carme Chacón hagi decidit deixar el congrés espanyol per anar a fer de professora universitària als Estats Units, Mas-Colell ha respost als atacs de Lucena augurant que el socialista també vol fer política a Espanya, igual que Chacón, i l’ha instat a imitar-la també en la decisió de marxar a Miami. Prèviament, Lucena havia constatat que Mas-Colell perdia prestigi i li havia aconsellat que tornés a la universitat. ‘El prestigi que tingui per a vostè no m’importa’, ha respost el conseller.

Mas-Colell i Lucena han protagonitzat una picabaralla al parlament durant la compareixença del conseller d’Economia per informar de la pròrroga pressupostària del 2013. Després de la intervenció de Lucena, Mas-Colell s’hi ha tornat fent referència a l’anunci de Chacón de marxar a Miami durant un any. ‘Les seves observacions potser reflecteixen que potser no es deu sentir còmode en aquest parlament. Deu pensar que és de províncies, sense gaire poder. Comença una carrera que trigarà molts anys, i sent-ho dir-li que potser li recomanaria un sabàtic d’un any a Miami’, li ha etzibat.

També li ha dit que no li importa en absolut que pensi que perd prestigi. ‘Si segons vostè el tinc per terra, tant me fa. A mi m’importa molt més el prestigi que tingui amb mi mateix, i amb mi mateix tinc el prestigi alt per fer una de les feines que em genera més orgull, que és servir el meu país en circumstàncies molt difícils’, li ha replicat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any