El batlle de Callosa (PP) suggereix ara a Facebook una invasió militar de Gibaltar

  • L'ha penjada al seu mur de Facebook · Va protagonitzar un incident fa un mes, en què va insultar els catalans

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
26.08.2013 - 17:40

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El batlle de Callosa de Segura (Baix Segura), Francisco Javier Pérez Trigueros, torna a inclinar-se per la polèmica i el nacionalisme radical espanyol en penjar una imatge a Facebook que suggereix una invasió militar de Gibaltar. Al muntatge fotogràfic s’hi pot veure una desfilada de la Legión, avions militars sobrevolant el penyal, un toro i una immensa bandera espanyola que el corona. Aquest batlle del PP ja va protagonitzar una forta polèmica fa poc més d’un mes quan va insultar els catalans dient que eren uns ‘merdes’.

També al seu mur de Facebook, Pérez Trigueros va escriure això: ‘Que els donin la punyetera independència a aquests merdes i que ens deixin tranquils! (però que es construeixi un mur de deu metres d’alçada per no veure’ls més).’ Pérez Trigueros exhibeix habitualment un nacionalisme espanyol radical i com a batlle manté un munt de vestigis franquistes al poble.

Dos dies després dels insults, quan VilaWeb, primer, i el diari Público, després, van fer-se ressò de les seves paraules contra els catalans, Pérez Trigueros va retirar l’escrit del seu mur de Facebook, però no en va dir res més. En canvi, va publicar una foto d’una gran bandera espanyola amb la inscripció: ‘Amb dues gotes de sang i un raig de sol, Déu va fer una bandera i la va donar a un espanyol.’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any