Mataró fa una cadena humana submarina per la independència

  • Una vintena de submarinistes s'han enllaçat sota l'aigua

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
24.08.2013 - 19:09

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Una vuitantena de persones han participat dissabte a la tarda en la cadena humana que l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i la Societat de Pesca i Activitats Subaquàtiques (SPAS) de Mataró han organitzat a la platja. Més d’una vintena de submarinistes s’han capbussat al mar per formar una rotllana en la qual s’han intercalat persones i estelades. A la sorra, mig centenar de persones més s’han volgut sumar a la iniciativa formant una cadena a trenc d’onada. Les dues cadenes s’han unit a la sortida dels submarinistes.

‘És un valor afegit a la resta de cadenes que es fan perquè és sota l’aigua’, ha comentat el responsable de la secció esportiva de l’ANC, Jordi Gispert. ‘És un acte més per visualitzar l’anhel de llibertat de Catalunya i que conclourà amb la Via Catalana de l’Onze de Setembre’, ha afegit. En aquest sentit, ha insistit en la necessitat d’omplir els buits de la Via Catalana de l’Onze de Setembre a les Terres de l’Ebre.

Segons Gispert, encara faltarien unes cinquanta mil persones per completar tot el recorregut i ha fet una crida que tothom qui hi vulgui col·laborar vagi a omplir els trams encara buits.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any