Una cadena humana enllaça també la Sénia

  • Els participants es trobaran al pont de l'Olivar, que uneix els termes d'Ulldecona, Vinaròs, Sant Jordi i Traigera

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
24.08.2013 - 00:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Lo Sénia no és frontera‘ és el nom que l’Assemblea pel Sénia ha donat al seguit d’activitats que culminaran aquest vespre amb una cadena humana que es farà al Pont de l’Olivar. Segons els organitzadors l’acte serà ‘una reivindicació d’unió de la nació i alhora una reivindicació d’unió territorial. Creiem necessari el trencament de les fronteres imposades i el reconeixement de la unió dels pobles.’

Des de Vinaròs Quico Sans ha explicat a VilaWeb que aprofiten l’avinentesa per a reivindicar la comarca de la Sénia i que ‘no sentim cap diferència entre els pobles que legalment pertanyen al País Valencià i al Principat’. Diu que és per això que han escollit un punt simbòlic per enllaçar la cadena: ‘des del pont de l’Olivar s’hi poden veure tant pobles valencians com del Principat’. El pont uneix els termes d’Ulldecona, Vinaròs, Sant Jordi i Traiguera.

Aquesta i altres activitats, com ara jocs populars, una fideuada i un debat amb membres de la plataforma Som Països Catalans, es faran a l’Ermita Loreto d’Ulldecona però a partir de les 18.00 una marxa començarà a caminar cap al Pont de l’Olivar per fer-hi a les 19.00 l’assaig de la cadena. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any