El conseller Gordó participarà a la Via Catalana

  • Argüeix que el seu partit (CDC) hi dóna suport i diu que cal esperar la resposta de Rajoy abans de prendre cap decisió respecte la consulta

VilaWeb
ACN
21.08.2013 - 14:36

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El conseller de Justícia, Germà Gordó, ha assegurat que participarà a la Via Catalana. En declaracions a la Universitat Catalana d’Estiu de Prada de Conflent, Gordó ha argüit que CDC dóna suport a la iniciativa de l’ANC i ha recordat que ell és militant del partit, forma part de l’executiva nacional i del secretariat permanent. ‘Em sembla que la resposta és molt evident’, ha afegit. Preguntat si hi assistirà com a representant del govern, ha recordat que el consell executiu ho decidirà la setmana que ve.

D’altra banda, Gordó ha apostat per esperar la resposta del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, a la carta del president de la Generalitat, Artur Mas, abans de prendre qualsevol decisió respecte la consulta. Una decisió que, segons el conseller de Justícia, s’haurà de prendre conjuntament amb el Parlament. ‘Crec que el focus d’atenció és al Parlament, per això hi ha una comissió en marxa’, ha afegit.

En declaracions als periodistes abans de participar en un acte per commemorar el centenari de la Mancomunitat de Catalunya organitzat per la Universitat Catalana d’Estiu, Gordó s’ha mostrat convençut que Rajoy sí que respondrà la carta que Mas li va enviar el passat 26 de juliol per comunicar-li formalment la voluntat de celebrar una consulta.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any