Lluís Llach participarà a la Via Catalana en un tram de les Terres de l’Ebre

  • Va dir a l'Assemblea que volia omplir algun dels trams amb menys ocupació

VilaWeb
Redacció
20.08.2013 - 19:22

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un dels llocs on encara hi ha més trams de la Via Catalana per la Independència per omplir és a les Terres de l’Ebre. Després que Jordi Pujol anunciés que s’ubicaria al tram de l’N-340 del Perelló, a la comarca del Baix Ebre, ara és Lluís Llach qui també ha demanat que li guardin un lloc a les Terres de l’Ebre ‘per omplir algun dels trams amb menys ocupació’.

Ja fa dies que Llach va mostrar l’interès a participar a la Via Catalana, però ‘no volia grans aparicions ni res per l’estil, sinó anar a algun tram on fes falta’, han explicat fonts de l’Assemblea Nacional Catalana a VilaWeb. 

Precisament fa uns quants dies, Manel Alves, membre del secretariat de l’ANC en representació de les Terres de l’Ebre, feia una crida a la participació en aquesta zona de la Via Catalana. En aquesta opinió contundent hi deia: ‘Als catalans de l’interior, del nord i de l’àrea metropolitana els dic que és important que vinguin al sud perquè a les Terres de l’Ebre som 190.000 habitants i tenim 70 quilòmetres per cobrir! Per fer-ho necessitem ser 70.000 persones com a mínim.’

En aquest enllaç podeu veure quins trams de la Via Catalana queden per omplir

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any