Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  20.08.2013  18:21

Una cadena humana, sota el mar de Mataró

Es farà tant a la sorra com dins del mar

Men?ame
 

Si els assajos de la Via Catalana s'havien apropat al mar amb cadenes humanes com les de la Costa Brava, ara es capbussen a l'aigua de Mataró. L'Assamblea Nacional Catalana (ANC) i la Societat de Pesca i Activitats Subaquàtiques (SPAS) de Mataró han organitzat per dissabte una cadena humana submarina a favor de la independència. 

Els participants hauran de ser a les 16.30 de la tarda a la platja de Varador, situada al costat del port de la capital del Maresme. La cadena començarà formant un gran cercle que uniran persones situades a la sorra i d'altres submergides mar endins.

La immersió es farà a un màxim de tres metres de fondària, segons ha explicat per l'ACN Òscar Montferrer, un dels coorganitzadors de l'acte i responsable de l'SPAS. Per fer-ho possible, Montferrer crida a participar tots els submarinistes per omplir el tram capbussat. L'originalitat de la cadena permet que no tan sols els valents submarinistes hi participin, ja que hi haurà un bon tros a la platja per omplir.

A més, entre persona i persona s'intercalarà una bandera estelada, tant a la sorra com al mar. L'organització no es posa límits pel que fa a l'assistència i volen fer una rotllana 'tan gran com es pugui'. L'organització pretén enregistrar un vídeo de la cadena amb una càmera subaquàtica.