Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  19.08.2013  21:01

Un internauta demostra la vulnerabilitat de Facebook al mur de Zuckerberg

Men?ame
 

Que la privacitat de Facebook és vulnerable no és la primera vegada que es diu o que, fins i tot, es demostra. Però aquesta vegada, segons Techcrunch, el jove internauta palestí Khalil Shreatech ho ha fet d'una manera, si més no, visible: ha publicat un apunt directament a la pàgina d'inici del fundador de la companyia, Mark Zuckerberg, una funció prohibida tenint en compte que Shreatech no tenia cap mena de connexió amb Zuckerberg.

Shreatech va descobrir una fórmula que permetia accedir i publicar a la pàgina d'inici, el mur, de qualsevol usuari, encara que no tingués cap relació amb ell. Segons que ha explicat el mateix internauta, va enviar missatges a l'equip de Facebook per informar-ne i fins i tot va arribar a publicar al mur de Sarah Goodin, amiga de Zuckerberg i coneguda per ser la primera dona que es va unir a aquesta xarxa social.

Però Shreatech no va rebre cap mena de resposta. Va ser aleshores que el jove internauta va decidir publicar directament al mur de Zuckerberg el següent missatge: 'Lamento trencar la teva privacitat i publicar al teu mur, però no he tingut cap més opció després d'haver enviat diversos informes a l'equip de Facebook'. Arran d'aquest missatge els enginyers Facebook es van posar finalment en contacte amb Shreatech.