L’eurodiputada britànica que demanava boicot turístic a Espanya recomana ara anar a Catalunya

  • Agreix el suport català a Gibraltar

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
15.08.2013 - 15:13

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’eurodiputada conservadora britànica, Julie Girling, que va suggerir des de la seva pàgina web als turistes britànics el boicot turístic a Espanya, per la posició del govern espanyol en relació amb Gibraltar, i que va rebre un allau de crítiques i els missatges agressius des de les xarxes socials, ara recomana als seus votants que vinguin de vacances a Catalunya, tot agraint el suport català a Gibraltar.

Girling ha fet ara dos piulets a Twitter, l’un en anglès i un l’altre en espanyol, dient: ‘Gràcies per tots els missatges de suport a Gibraltar des de Catalunya. Animo els meus electors a passar les seves vacances amb vostès. Gràcies’. En un d’ells fa una menció especial a l’eurodiputat d’ICV, Raül Romeva.

Girling havia demanat als seus compatriotes de passar les vacances en un altre país que no fos Espanya com a senyal de protesta per la pressió del govern del PP a Gibraltar, que va qualificar d’amenaces extravagants, i va dir que la Comissió Europea hauria d’iniciar accions legals contra el govern espanyol.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any