Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  14.08.2013  14:20

Autor/s: ACN

Un dirigent de les joventuts del PP rectifica un piulet on demanava d'il·legalitzar els partits sobiranistes

Va dir que un bon regal per a la Diada seria modificar la Llei de partits per prohibir-ne els que 'atemptin contra la unitat d'Espanya'

Men?ame
 

El president de les Noves Generacions de Sant Cugat del Vallès, Ignacio Fuentes, ha rectificat aquest dimecres un piulet que va fer dimarts a Twitter, on apostava per il·legalitzar els partits sobiranistes. En concret, opinava que un 'bon regal' de cara a la Diada seria la modificació de la Llei de partits per prohibir els partits 'que atemptin contra la unitat d'Espanya'. 

Per arreglar-ho, avui ha fet un altre piulet dient que en el PP creien en el pluralisme i la diversitat d'idees, dins el marc democràtic i amb respecte, tot i que no ha demanat pas disculpes pel comentari precedent.

Fonts populars han volgut recordat la joventut de Fuentes i han explicat que ja havien parlat amb ell i que aquest entenia que s'havia equivocat.