‘I tu, a quin tram aniràs?’

  • Es multipliquen a la xarxa les referències i interpretacions sobre els trams de la Via Catalana

VilaWeb
Redacció
13.08.2013 - 14:53

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Demanar el tram 300 de la Via Catalana, ‘com els anys que haurem trigat a recuperar la independència’, com diu Lluís de Yzaguirre (@deyzaguirre), o el tram 666, el del número de la bèstia, com ja han fet els ‘metal heads’, o aquell tram concret perquè té una bonica platja a la vora o un bon restaurant, o aquell altre, perquè és un tram que encara quedava per omplir… Són respostes a una de les preguntes més repetides aquest estiu: ‘I tu, a quin tram aniràs?’

Tant és així, que parlar del número de tram al qual es participarà a la cadena humana ha esdevingut tendència i ja són molts els usuaris que han incorporat el número als seus perfils a les xarxes socials o en forma d’etiqueta a Twitter.

Alguns expliquen el per què del número de tram; altres, simplement, n’informen. I alguns altres aprofiten l’avinentesa per fer-ne broma, com tots aquells piuladors que auguren activitat i moviment al tram 69, a Camarles… Un tram que, per cert, per a tots aquells que puguin tenir idees brillants, encara no s’ha omplert. I tampoc no és ple el 714, a la Jonquera. Heus ací una mostra de com el número tram s’ha infiltrat, de maneres diverses, a Twitter:

Alguns exemples del número de tram al perfil de Twitter:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any