Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  10.08.2013  18:32

CDC posa a disposició de l'ANC autocars amb militants per omplir la Via Catalana

Corominas diu que el partit 's'abocarà' a la cadena humana i confia que el govern també hi participarà

Men?ame
 

Lluís Corominas, vice-secretari general de Coordinació Institucional de CDC, diu que Convergència 's'abocarà' a la cadena humana per la independència i dóna per fet que els membres del govern també hi participaran, segons que ha dit en declaracions a l'agencia Efe.

Corominas ha explicat que la direcció del partit s'havia posat a disposició de l'ANC perquè aquesta determini els llocs de la Via més adients per a ubicar-se, i que Convergència havia posat a disposició de l'organització autocars plens de militants i simpatitzants per anar als trams que costin més d'omplir. Així mateix, la militància hi participarà des dels diferents punts del territori.

Segons la mateixa agència, el president Artur Mas encara medita si participarà en la Via Catalana i com ho farà. Podria ser que acabés optant per una decisió similar a la de l'Onze de Setembre passat, en què no va participar de la manifestació però hi va donar suport.

Informació relacionada:

Quins trams de la Via Catalana queden per omplir?

Com ho puc fer per canviar de tram a la Via Catalana?


Les rèpliques de la Via Catalana a l'estranger

Guia pràctica de la cadena humana convocada per a l'Onze de Setembre