Convocada la vaga al començament del curs a les Illes

  • Ho ha anunciat el sindicat majoritari del sector educatiu, i espera que s'hi sumin tots els docents

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
07.08.2013 - 15:51

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El sindicat majoritari del sector de l’Educació a les Illes, Sindicat de Treballadores i Treballadors-Intersindical de les Illes Balears (STEI-i), ha acordat avui al migdia començar el curs amb una vaga, el dia 13 de setembre. Si els afiliats així ho decidissin fins i tot es podria convocar vaga indefinida; l’assemblea que tractarà la qüestió tindrà lloc el dia 2 de setembre. La vaga és el resultat de les dimissions i destitucions que s’han produït entre els docents que es neguen a aplicar el nou decret de llengües, que discrimina el català i en rebaixa l’ús significativament.

L’STEI-i traslladarà a la resta d’organitzacions sindicals i a l’assemblea de docents aquestes propostes per aconseguir un suport majoritari i la màxima unitat d’acció que obligui l’administració a negociar.

D’una altra banda, segueixen demanant a la conselleria d’Educació, Cultura i Universitats que retiri de manera immediata els expedients sancionadors als directors i directores dels instituts de Menorca.

L’Assemblea de Docents de les Illes va anunciar dilluns l’inici d’una recollida de signatures dels treballadors de l’Educació Pública per a convocar una assemblea per votar si començar el curs, el pròxim 13 de setembre.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any