L’ANC Pla d’Urgell obre local a Mollerussa per promoure la Via Catalana

  • Dissabte, Sardacadena a Bell-lloc d'Urgell

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) del Pla d’Urgell compta des de la setmana passada d’un local (antiga Caixa de Terrassa) a la plaça Manuel Bertrand de Mollerussa per promoure i recollir inscripcions per la Via Catalana de l’11 de Setembre, dia fins el que romandrà obert.

L’horari d’atenció al públic encara falta per polir però estan obrint un parell d’hores al migdia i un altre al vespre i hi ha la intenció de mantenir-ho durant tot el temps.

L’ANC ha mostrat els seu agraïment als propietaris del local que l’han cedit gratuïtament.

Curiosament, el local es a tocar de l’edifici (avui construït de nova planta) on es va fer la Consulta per la independència a Mollerussa.

Via Catalana a Bell-lloc d’Urgell

Per altra banda tant l’ANC Pla d’Urgell com les seccions locals promouen activitats reivindicatives i promocionals de la Via Catalana.

Així a Bell-lloc d’Urgell dissabte, dia 10, es farà una Sardacadena dins de l’Aplec de Sardanes. L’assaig de cadena entre els participants a l’Aplec tindrà lloc a un quart d’onze de la nit, a la plaça de la Creu de Terme.

També aquest dissabte es va fer a Bellvís una estelada d’espelmes.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum de Pla d’Urgell o qualsevol dels locals.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any