3 autobusos per participar a la Via Catalana

  • Dl. 9 de setembre del 2013
    D'aquí dos dies, tindrà lloc la Via Catalana, que a casa nostra es fa entre el Pertús i el Voló. El Casal de Perpinyà també vol col·laborar en que aquest sigui un èxit i per això organitza autobusos per arribar fins el lloc on s'allargarà la Via Catalana en el seu tram 722, trencant la frontera, cap al nord ...>>

VilaWeb
Redacció
09.09.2013 - 05:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Com asseguren des del Casal de Perpinyà ‘ l’11 de setembre Catalunya Nord allargarà la Via Catalana, per participar en aquest esdeveniment cabdal de la història del Principat i per mostrar que nosaltres també sem catalans. S’organitzaran diversos actes al llarg de la jornada, per acabar amb la participació a la Via catalana i un acte a finals de tarda. Per això des del casal us proposem un transport col·lectiu de Perpinyà fins el Pertús, que sortirà cap a 13h30 la tornada serà cap a les 20h’. El preu és de 5 €uros per persona.

Ens comuniquen des del Casal que ja hi ha dos autobusos plens i que encara queden algunes places al tercer bus. Per reservar una plaça a l’autobús cal omplir i enviar la butlleta adjunta a la notícia. La podeu enviar per correu electrònic a l’adreça elcasalperpinya@gmail.com o per correu postal (El Casal – 23, av. del Liceu – 66000 Perpinyà).  També podeu telefonar al 04 68 56 47 33 . Si queden places, també podeu apuntar-vos demà dimarts , durant l’acte que és farà a Perpinyà.

Recordeu que, com sempre des d’anys, Catalunya Nord també és protagonista l’11 de setembre, i en particular aquest any de la cadena humana ‘Via Catalanana cap a la independència’. Per això entitats catalanes del Rosselló i el Vallespir treballen per fer-se ressò dels actes previstos per la diada i contribuir amb a la  Via Catalana per la independència. Si s’assoleix suficients persones malgrat ser dia de feina, es superaran els límits fronterers del municipi del Pertús, i s’ajuntaran les dues bandes de la cadena, per demostrar que el sentiment de ser català ‘també existeix al nord’.

Podeu apuntar-vos directament per participar : aquí .

També si teniu curiositat podeu veure aquí en temps real, com s’està amplenant cada part del  recorregut (feu servir el zoom per veure cada tros)…

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any