Girona torna a reivindicar la llibertat i la dignitat de Catalunya

  • El Punt Avui organitza el tercer festival al parc de la Devesa, a partir de les cinc de la tarda

VilaWeb
Redacció
03.08.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’estiu passat, el diari el Punt Avui va organitzar al parc de la Devesa de Girona la festa ‘Catalunya vol viure en llibertat‘, en record del concert que es va fer a la mateixa ciutat el 1992 en protesta per la detenció d’independentistes per les Olimpíades de Barcelona. El festival de l’any passat, a més de commemoratiu, volia reclamar un procés que dugui Catalunya a la seva llibertat econòmica i política. Hi van respondre quinze mil persones, una xifra que s’espera repetir enguany, en la tercera edició, que proposa des de les cinc de la tarda tota mena d’activitats.

Enguany, el Punt Avui busca amb el festival Catalunya vol viure en llibertat i amb dignitat mobilitzar la societat civil respecte als ‘atacs que es produeixen contra la voluntat de decidir, i també per fer una crítica de les desigualtats socials que la crisi fa cada vegada més visibles.’

Comença a les cinc de la tarda amb una cercavila des de la plaça de Catalunya de Girona, en què tindrà un paper important una estelada gegant que es lliurarà al batlle de la ciutat, Carles Puigdemont. Després de la hissada de la bandera i unes quantes activitats infantils (18.30), es farà un mosaic i una cadena humana a l’hora simbòlica de les 20.14.

Pel festival, també passarà el ‘rei’ Toni Albà (22.05), que donarà pas a les actuacions musicals de Le Croupier, Pere Tàpies, Quim Vila, Glaucs, 9Son, Lax’n’bustos i Deskarats.

A banda les activitats, durant tota la tarda i vespre hi haurà atraccions i inflables per a infants i la fira d’entitats i empreses de productes de la terra, amb una seixantena de parades.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any