Una foto amb les quatre barres guanya el concurs europeu Wiki Loves Public Art

  • S'hi havien presentat quasi deu mil imatges, d'uns quants països d'Europa i el Pròxim Orient

VilaWeb
Redacció
31.07.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El jurat internacional del concurs de fotos Wiki Loves Public Art 2013, en el qual s’han presentat quasi deu mil fotos de 225 autors, ja s’ha decidit. Arild Vågen (de Suècia), Anav Sonara (l’Índia), Ingrida Vosyliūtė (Lituània) i Michael Kramer (Alemanya) han atorgat el primer premi a una fotografia, de l’usuari Coldcreation, de l’escultura ‘Les quatre barres de la senyera catalana’ a Barcelona, obra de Ricard Bofill. Pel jurat, la fotografia és ‘simple i brillant, equilibrada, amb una bona composició i il·luminació, i captura l’esperit de Barcelona’.

Al concurs Wiki Loves Public Art 2013, s’hi van presentar quasi deu mil fotografies d’uns quants països europeus i del Pròxim Orient, tot i que una bona part provenien de participants de l’àrea de Barcelona: 6.000 de Barcelona, 2.400 d’Àustria, 300 de Suècia, 300 d’Israel i 87 de Finlàndia.

Deu fotografies de cada país participant tenien dret de passar, posteriorment, a l’avaluació del jurat internacional, que ara ha atorgat el primer premi a la imatge barcelonina de Coldcreation.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any