‘Preparats per a guanyar’ us crida a fer-vos subscriptors de VilaWeb

  • Un vídeo celebra divuit anys de periodisme radicalment independent i un país que es mou més ràpid que mai

VilaWeb
Redacció
23.07.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El vídeo de la nova campanya de subscripcions de VilaWeb fa un paral·lel entre els divuits anys de periodisme radicalment independent fet pel diari i el moment històric que viu el país. 

I això perquè VilaWeb, que es va posar en marxa fa divuit anys i ha estat sempre la referència del periodisme digital, ha augmentat des de l’onze de setembre el nombre de lectors de forma exponencial, marcant el seu rècord històric el mes de maig de 2013 amb 792.173 usuaris únics.

Des del passat mes de setembre, amb la sola excepció de la nit electoral on va ser superada pel 3/24, VilaWeb és de forma sistemàtica la segona publicació del rànquing de diaris en català auditats per l’OJD, només per darrere del diari Ara. Amb tot les diferències entre l’Ara i VilaWeb s’han anat reduint mes a mes i el juny es van posar en el punt més baix des de que va apareixer aquell rotatiu.

2.670 lectors ja formen part de +VilaWeb

2.670 lectors ja s’han fet subscriptors del diari, membres de +VilaWeb. Fent-se membres de +VilaWeb els lectors mostren el seu compromís amb VilaWeb i amb el país, garantint la independència del diari, unint-se a un club de lectors que els ofereix informació i serveis diaris i formant part d’una comunitat compromesa amb els valors de la cultura i del país. 

Els membres de +VilaWeb reben cada tarda un missatge amb els temes en què treballa la redacció per a l’endemà i podran fer-hi aportacions o suggerir-ne de nous. També participaran en l’enregistrament del programa de VilaWebTV, Implicats, amb accés directe a personatges protagonistes de l’actualitat, no sols durant la gravació sinó en un encontre informal posterior. Cada mes també reben una revista en format pdf amb el resum del millor que s’ha publicat a VilaWeb i l’anàlisi de les principals notícies. Segons el model de participació triat, els membres de +VilaWeb també podran fer ús de les instal·lacions de VilaWeb per a actes públics o reunions privades i tindran importants descomptes en cursos i en la publicitat del diari. 

La nova +VilaWeb continua el projecte engegat el 2004 amb els blocs dels lectors, que continuaran essent una part important del nou servei. Depenent de la categoria d’afiliació triada, els lectors podran fer un bloc o més: en aquest últim cas hi ha la possibilitat de regalar-ne a qui es vulgui. Una de les novetats d’aquesta nova etapa és la creació d’una modalitat per a associacions o empreses, pensada per fer accessibles diferents eines de comunicació (publicitat, plató, realització de vídeos, sala d’actes, sala de reunions).

Amb música de Pau Alabajos

El vídeo inclou la cançó Eyjafjallajökull del disc de Pau Alabajos ‘Una amable, una trista, una petita pàtria’. El cantant valencià ha cedit a VilaWeb l’ús d’aquesta música com a banda sonora del vídeo. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any