Un batlle del PP també insulta els catalans anomenant-los ‘merdes’

  • És Francisco J. Pérez Trigueros, de Callosa de Segura · Demana de construir un mur de deu metres per no veure'ls més

VilaWeb
VilaWeb
Josep Casulleras Nualart
21.07.2013 - 18:08

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’ex-número dos de la Marca España, Juan Carlos Gafo, no fou l’únic que va insultar els catalans a la xarxa divendres al vespre, quan va veure que una bona part del públic del Palau Sant Jordi rebutjava l’himne espanyol amb una xiulada eixordadora. El batlle de Callosa de Segura (Baix Segura), Francisco Javier Pérez Trigueros, també va reaccionar-hi visceralment. Al seu mur de Facebook hi escrigué això: ‘Que els donin la punyetera independència a aquests merdes i que ens deixin tranquils! (però que es construeixi un mur de deu metres d’alçada per no veure’ls més).’

De fet, a diferència de Gafo, que només va escriure set paraules explosives a Twitter que li han costat la destitució, Pérez Trigueros va tenir prou espai a Facebook per deixar-ho anar tot. Va escriure el text en espanyol (podeu veure la captura de pantalla al costat d’aquesta notícia). Ací ho reproduïm en català, bo i mantenint-ne l’estil:

‘QUINA VERGONYA !!
He vist per TVE la Cerimònia d’Inauguració dels Campionats del Món de Natació de Barcelona i estic indignat, no he passat més vergonya en la meva vida.
– Primer han xiulat l’Himne Nacional (això ja és costum a tot Catalunya)
– Després, en els parlaments, no hi ha hagut cap representant de l’Estat, ni del Govern ni de la Corona: VERGONYÓS
– Han parlat l’Alcalde de Barcelona i el President de la Generalitat Arturo Mas, donant la benvinguda a aquest país, Catalunya, i la seva capital, Barcelona.
– I a més, quan han esmentat Madrid com a possible ciutat per a la celebració dels Jocs Olímpics del 2020, una altra vegada tots a xiular.
Ha estat de vergonya, hi torno a insistir, no es pot consentir que a Espanya es xiuli l’himne nacional i que, a Espanya, per inaugurar uns Campionats del Món no hi hagi cap representant del Govern Espanyol.
AIXÒ NOMÉS POT PASSAR A ESPANYA!!

Que els donin la punyetera independència a aquests merdes i que ens deixin tranquils, ja!! (Però que es construeixi un mur de deu metres d’alçada per no veure’ls més)’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any