Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  21.07.2013  05:32

Tancament administratiu de tres discoteques de Canet de Rosselló

La prefectura ha ordenat el tancament administratiu de les tres discoteques que hi ha al complexe 'La Luna ' de Canet de Rosselló durant 21 dies ...>>
Dm. 21 de juliol del 2013

Men?ame
 

Des del passat dijous, les tres discoteques ubicades en el complexe 'La Luna' de Canet de Rosselló estan tancades per ordre dels serveis administratius de la prefectura. Aquest tancament està motivat, segons fonts de la prefectura, per pertorbar l'ordre públic.

Es tracta de les discoteques Le Paradisco, Le Dark side i Le Baïla. Les baralles i els incidents repetitius, en aquest complexe, és el que ha motivat la prefectura ordenar-ne el seu tancament. Tornaran a obrir el pròxim 9 d'agost.

Un tancament que no ha estat ben rebut, tampoc pels clients, joves en la seua majoria, que sobretot ara en plena estació turística i que queden sense un dels seus llocs preferits d'oci nocturn. Però també suposa un daltabaix econòmic, no només per les tres discoteques, sinò que també afecta a altres negocis que hi ha en aquest complexe.