Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  16.07.2013  12:09

La llei de consultes, a l'octubre

Es tramitarà per la via d'urgència perquè pugui aprovar-se al ple de l'octubre

Men?ame
 

La llei de consultes es tramitarà per la via urgència. Així ho ha aprovat la mesa del parlament a petició de CiU. El procediment urgent accelerarà el període de presentació d'esmenes i els ponents de la llei confien que pugui quedar preparada per aprovar-la al ple del mes d'octubre. ERC i ICV-EUiA han donat suport a la tramitació per la via d'urgència i el PSC no s'hi ha oposat. La ponència de la llei de consultes quedarà constituïda abans del final del període de sessions. De fet, les compareixences són previstes per als dos propers dimarts de juliol, amb la intenció que totes se substanciïn abans del període de vacances parlamentàries.

PP i C's es van retirar de la ponència conjunta que va servir per impulsar la traPPC i C's es van retirar de la ponència conjunta que va servir per impulsar la tramitació de la llei, tot i que els populars ja van avançar que participarien en el debat posterior. El cas de Ciutadans és diferent, perquè van apuntar la possibilitat de no formar part de la tramitació d'una llei que ha de servir, entre mñes, per convocar una consulta per decidir el futur polític de Catalunya.