‘Si parles la teva muller anirà a la presó; si calles caurà Gallardón’

  • El diari El Mundo diu que l'advocat de Lapuerta va oferir un pacte a Bárcenas en nom del PP quan l'ex-tresorer ja era a la presó

VilaWeb
Redacció
15.07.2013 - 08:12

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El diari El Mundo publica avui noves informacions sobre el cas Bárcenas, segons les quals el PP va oferir a l’ex-tresorer del partit el cap del ministre de Justícia i l’arxivament de la causa en canvi del seu silenci. Explica que Javier Iglesias Redondo, advocat de l’ex-tresorer del PP Álvaro Lapuerta i persona de confiança del partit, va anar la setmana passada a la presó de Soto del Real i va deixar anar a Bárcenas: ‘Si parles la teva muller anirà a la presó. Si calles Albero Ruiz-Gallardón serà destituït en l’últim consell de ministres abans de vacances i el teu cas s’arxivarà al setembre per nul·litat.’ Segons el diari, Iglesias Redondo li va donar aquest missatge en representació del PP. 

D’una altra banda, diu que Miguel Durán va fer-li arribar el mateix missatge en nom de Mariano Rajoy. Durán, ex-director general de l’ONCE, és advocat de pablo Crespo, l’ex-secretari d’Organització del PP gallec i número dos de Francisco Correa en la trama Gürtel.  

El diari també publica que Bárcenas lliurarà al jutge centenars de documents i un USB amb la compatibilitat B del PP. 


Editorial de Vicent Partal: I si cau Rajoy, això com ens afecta?

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any