Més de 78.000 inscrits a la Via Catalana en una setmana

  • Durant l'estiu diverses ANC territorials organitzen assajos de la cadena humana perquè l'Onze de Setembre sigui un èxit

VilaWeb
Redacció
10.07.2013 - 10:59

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Fa tot just una setmana que es van obrir les inscripcions per a participar en la cadena humana per la independència i més de 78.000 persones ja s’han inscrit per participar-hi. Durant tot l’estiu diverses assemblees territorials de l’ANC assajaran la cadena humana amb la intenció que l’Onze de Setembre la Via Catalana sigui un èxit i ocupi tot el tram previst.

Ja s’han fet alguns assajos: 700 persones van unir Jesús i Roquetes el passat cap de setmana; a Sant Cugat del Vallès s’hi van aplegar uns 2.500 participants; i diumenge l’Estanyol de Vilar de Banyoles es va envoltar amb nou rotllanes. Seguint el mateix camí, a Navàs faran una cadena humana el proper 12 de juliol, i el dia 20 serà el torn de Montblanc i la Garriga. 

Tenint en compte que es volen cobrir uns 400 quilòmetres i que hi participaran adults i infants, caldrien entre 250.000 participants i 280.000 per ocupar tota la Via Catalana. A banda, els organitzadors també treballen amb la previsió que en alguns trams la cadena pugui tenir més d’una filera i que en alguns trams urbans probablement hi haurà aglomeracions. L’objectiu principal, en tot cas, és cobrir la via del Pertús a Alcanar sense que quedi cap sol tram amb un forat. 


Informació relacionada: 

Guia pràctica de la cadena humana convocada per a l’Onze de Setembre

Finalment hi haurà un ‘ramal valencià’ de la cadena humana

L’ANC reparteix informació als turistes per a internacionalitzar la lluita per la independència

Les samarretes de la cadena humana de l’Onze de Setembre, a VilaWeb

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any