Prop de 300 inscrits en la Cadena Humana del País Valencià

  • Passat dilluns es va celebrar a Vinaròs una reunió preparatòria, amb l'assistència de representants de les diferents agrupacions i entitats que convoquen l'acte.

VilaWeb
Redacció
09.07.2013 - 13:45

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un seguit d’organitzacions cíviques i polítiques valencianes, coordinades per Acció Cultural del País Valencià, han convocat finalment una mena de ‘branca valenciana’ de la cadena humana de l’Onze de Setembre. Tots aquells qui hi vulguen participar són convocats a les 16.00 (el començament de la Via Catalana és a les 17.14) a la N-340, al límit dels termes de Vinaròs i Alcanar, que és alhora el límit administratiu entre el País Valencià i el Principat de Catalunya; des d’allí, la cadena s’anirà desplegant en direcció sud.

Acció Cultural diu: ‘Disposarem autobusos des de la Plana i des de València perquè la gent que hi vulga participar puga desplaçar-s’hi. Tot amb tot, cal tenir present que al País Valencià l’11 de setembre és un dia feiner, per la qual cosa sabem que no hi haurà una presència massiva; però pretenem que hi haja una participació simbòlica, per a mostrar la nostra identificació amb les reivindicacions de la cadena humana de cap a cap del territori del Principat.’

A hores d’ara, segons ens confirmen des d’Acció Cultural, “som ja a prop de les 300 persones que ens han comunicat la seua voluntat de participar en aquest esdeveniment; i creiem que el seu nombre anirà en augment durant les pròximes setmanes. Per exemple, persones de tanta relevància nacional com el filòleg i membre de l’IEC Vicent Pitarch ens han comunicat ja la seua participació”.

Aquest dilluns es va dur a terme a Vinaròs una reunió preparatòria, amb representats de les diferents agrupacions i entitats que donen suport a la convocatòria. Durant la reunió es van estudiar i aprovar diferents aspectes relacionats amb l’acte. Hi van participar també representants de l’ANC del Montsià, amb els quals s’ha d’enllaçar, i de la direcció nacional de l’Assemblea.

Més informació:

Guia pràctica de la cadena humana per la independència

Les samarretes de la cadena humana de l’Onze de Setembre, a VilaWeb

Obertes les inscripcions per a la cadena humana per la independència

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any