El PP diu que no reconeix els documents publicats de Bárcenas

  • Nega en un comunicat que fes pagaments de sobresous en negre

VilaWeb
ACN
09.07.2013 - 09:57

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Partit Popular ha negat amb un comunicat avui al matí que s’haguessin pagat sobresous a l’actual president espanyol, Mariano Rajoy, mentre era ministre del govern de José María Aznar, i a altres càrrecs de l’executiu estatal i del partit entre el 1997 i el 1999. La direcció del carrer Génova de Madrid nega, doncs la informació que hi ha en la suposada comptabilitat original de l’ex-tresorer del partit, Luis Bárcenas, publicada avui pel diari El Mundo. El PP diu que desconeix aquestes anotacions i ‘no reconeix’ la documentació de Bárcenas com la seva comptabilitat. Alhora, assegura que la seva comptabilitat és ‘única’ i que ha estat sotmesa a la fiscalització del Tribunal de Comptes.

‘El PP nega el pagament a persones concretes de retribucions diferents de les incloses a les nòmines mensuals, amb les seves corresponents retencions fiscals i la Seguretat Social’. Aquesta és una de les frases que consten al comunicat del Partit Popular amb què es respon a la informació publicada avui.

La direcció del partit també assegura que la comptabilitat del partit s’ha fet ‘en els termes previstos per la legislació de partits polítics’ i s’afegeix que ‘aquesta mateixa comptabilitat es troba a disposició de la justícia’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any