Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  09.07.2013  09:57

Autor/s: ACN

El PP diu que no reconeix els documents publicats de Bárcenas

Nega en un comunicat que fes pagaments de sobresous en negre

Men?ame
 

El Partit Popular ha negat amb un comunicat avui al matí que s'haguessin pagat sobresous a l'actual president espanyol, Mariano Rajoy, mentre era ministre del govern de José María Aznar, i a altres càrrecs de l'executiu estatal i del partit entre el 1997 i el 1999. La direcció del carrer Génova de Madrid nega, doncs la informació que hi ha en la suposada comptabilitat original de l'ex-tresorer del partit, Luis Bárcenas, publicada avui pel diari El Mundo. El PP diu que desconeix aquestes anotacions i 'no reconeix' la documentació de Bárcenas com la seva comptabilitat. Alhora, assegura que la seva comptabilitat és 'única' i que ha estat sotmesa a la fiscalització del Tribunal de Comptes.

'El PP nega el pagament a persones concretes de retribucions diferents de les incloses a les nòmines mensuals, amb les seves corresponents retencions fiscals i la Seguretat Social'. Aquesta és una de les frases que consten al comunicat del Partit Popular amb què es respon a la informació publicada avui.

La direcció del partit també assegura que la comptabilitat del partit s'ha fet 'en els termes previstos per la legislació de partits polítics' i s'afegeix que 'aquesta mateixa comptabilitat es troba a disposició de la justícia'.