Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  05.07.2013  10:48

Autor/s: Josep Casulleras Nualart

Pedro J. Ramírez insinua una solució contra la consulta: la intervenció militar

'Les urnes no ho permeten tot, entesos?', diu a Twitter el director d'El Mundo

Men?ame
 

El director d'El Mundo, Pedro J. Ramírez, ha dit avui en un comentari al seu Twitter: 'El 81% dels votants a ElMundo.es és favorable a que l'exèrcit hagi apartat els islamistes. La clau: les urnes no ho permeten tot. Entesos?'. Aquest últim 'entesos?' es pot entendre efectivament com un avís per a navegants, tenint en compte, d'una banda, la determinació de la majoria de partits catalans a dur a terme una consulta, expressada justament ahir al parlament amb la constitució de la comissió sobre el dret de decidir; i, d'una altra, la visceral oposició del director del principal diari de la dreta espanyola a cap mena de consulta a Catalunya.

Amb aquest piulet, el director d'El Mundo es referia a aquesta enquesta publicada a l'edició digital del diari, arran del cop d'estat que hi ha hagut a Egipte.

Pedro J. Ramírez ja va defensar en un editorial, dues setmanes després de l'Onze de Setembe, que es modifiqués el codi penal espanyol per a poder detenir Artur Mas si convocava el referèndum. En el seu diari, Ramírez també hi ha permès articles molt encesos contra el procés català, com el de l'advocada de l'estat Elisa de la Nuez, que demanava que es preveiés l'ús de la força contra Catalunya. 'S'haurà de fer ús de la força legitima per impedir consultes il·legals', deia De la Nuez.