Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  05.07.2013  00:02

Els seguidors del Corredor Polonès posaran el nom a les noves cançons del grup

La banda ha comptat amb la col·laboració de músics de Rosa Luxemburg, 121dB, Arthur Caravan, Gàtaca, Tardor, Mi#, Mugroman, Inèrcia i Nyandú

Men?ame
 

D'originalitat no els en falta. Si l'hivern passat El Corredor Polonès publicava un petit disc en format USB amb un concert acústic que oferit a Agullent, ara presenta una altra sorpresa per al nou treball discogràfic. El nou disc no té encara nom, però és que les cançons tampoc no entenen, i és ací on volen fer partícips els seus seguidors.

La banda convida que siguen aquests qui proposen els noms dels temes que la banda ha composat, a través d'un sistema que explicaran a setembre, quan es posarà en marxa el projecte de micromecenatge a través de Verkami que permetrà escoltar les cançons. El Corredor Polonès recollirà també opinions i reflexions més generals sobre el CD.

El grup d'Ontinyent ha informat que els nous temes estan apadrinats per músics de les bandes Rosa Luxemburg, 121dB, Arthur Caravan, Gàtaca, Tardor, Mi#, Mugroman, Inèrcia i Nyandú.