Rebrot 2013: festa sí, lluita també

  • Sant Celoni acull el festival organitzat per Arran, amb debats, tallers i concerts com ara els d'Obrint Pas, At Versaris i KOP

VilaWeb
Redacció
04.07.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Rebrot, el festival de joves independentistes dels Països Catalans organitzat per Arran, s’instal·la novament a Sant Celoni (Vallès Oriental). Fins diumenge, els espais de la rectoria vella, la plaça de la Vila, l’Ateneu i Can Sans s’ompliran de debats, tallers, exposicions i concerts. Els qui no vulguin deixar perdre ni un minut ja poden anar-se-n’hi avui. Al vespre, hi haurà un sopar i els concerts de Nini, Zenit i Raska a la rectoria vella (programa d’actes).

Demà, havent esmorzat, començarà una programació ben farcida. Fira d’entitats, mostres de cultura popular, una conferència de l’organització Som Països Catalans, una altra sobre processos urbanístics a càrrec de l’antropòleg Manuel Delgado, i un taller sobre la masculinitat. Havent dinat, la plaça de la Vila acollirà un recital del músic Cesk Freixas i l’escriptor i poeta Roc Casagran. I l’horabaixa l’ocuparà una xerrada-col·loqui entre representants de diverses organitzacions: David Fernàndez (CUP), Teresa Forcades, Maria Corrales (SEPC) i Rosa Canyadell (USTEC).

Els concerts començaran a les vuit del vespre a Can Sans, amb Ebri Knight, el Veïnat, Orxata Sound System, Arrap, Xarxa, Retret, Actitud i Odi Proletari. 

Dissabte al matí hi haurà unes Olimpíades Populars i un taller d’autodefensa per a dones i, en acabat, a l’Ateneu, un col·loqui sobre el moviment juvenil. Per a pair el porc rostit del dinar, una representació teatral de ‘Monòlegs de la vagina’ i tot seguit, un combat de corrandes. Més tard, una gimcana i una cercavila i, al vespre, l’acte polític del festival. A la nit tornaran les actuacions musicals, amb Obrint Pas, KOP, At Versaris, Eixut i la Carrau. 

El Rebrot es clourà diumenge amb una marxa pel territori, prèvia al parlament final i un dinar popular. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any