Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Dilluns  01.07.2013  09:00

Videoclip de 121dB versionant 'Orgasme' d'Orxata Sound System

Men?ame
 

  Vos presentem en exclusiva el nou videoclip dels 121dB. Els Víctor, Ramon i Albert han volgut estirar la versió que els va encarregar Orxata per al 3.1 de la cançó 'Orgasme' que està tenint molt d'exit. Així doncs amb un toc fresc, estiuenc, jove ens porten 'Orgasme' revisionat en forma de videoclip.

Hem pogut parlar amb Ramon i ens ha dit que: 'Orxata és un grup que sempre ens ha agradat moltíssim. Ells fan 10 anys enguany i nosaltres en portem 9 junts. A escales diferents compartim comboi i heterodòxia. Per celebrar el seu aniversari no només ens convidaren a la Festa de la Dècada sinó també ens demanaren que gravarem una versió seua'.

Pel que fa a la gravació estigueren un parell de dies de juny als Estudis Millenia (on també gravaren Lesotho) i el resultat ja l'heu pogut escoltar. Però allò no podia quedar-se amb una cançó i van decidir a més de fer un videoclip. El responsable és Pau Rico de Paperlight Stuido i Bleuèté. Pau és responsable de molts dels vídeo de Kostrok i va dirigir un curt genial sobre el Surf al Mediterrani (Mediterráneo Love&Hate). Sense més vos deixem amb el vídeo que segur que farà pujar la temperatura a la Tres deu!