Al Tall amb el Folksona: un luxe a Agullent

  • La històrica formació toca dissabte amb els joves músics en el concer de cloenda

VilaWeb
Redacció
28.06.2013 - 12:12

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’edició del Folksona 2013 acaba dissabte amb una cloenda molt especial, i és que els joves músics que han participat en les colònies musicals compartiran el concert final amb la històrica formació Al Tall, que fa les darreres actuacions abans del seu comiat defintiu. Els membres d’Al Tall comparteixen convivència amb els alumnes, qui han trebalat les cançons del grup. El concert serà a les cinc de la vesprada, a la sala multiusos d’Agullent.

‘Els besnéts del tio Canya’ és el nom genèric de l’edició 2013 de les colònies musicals, la quarta que es celebra consecutivament a Agullent, i estan dedicades a Al Tall. Organitzades per l’associació ‘Pont Folk’, es fan amb l’objectiu de preservar l’ensenyament, la protecció i la promoció de la música folk. L’estada a les colònies és d’una setmana de treball i preparació del repertori per al concert/ball de cloenda de l’últim dia.

Enguany el Folksona ha inclos activitats amb Xavi Castillo, Pau Alabajos i Juan C. Colomer.

Els organitzadors i professors que cada any impulsen de manera desinteressada aquestes colònies musicals han destacat el suport rebut per l’Ajuntament d’Agullent, Escola Valenciana, el Col·lectiu de Músics i Cantants en Valencià i l’Escola Gavina, si bé han lamentat el ‘desinterés’ de les administracions valenciana i comarcal. El Folksona 2013 ha tingut també la col·laboració de Pollos Planes, La Xafigà i VilaWeb Ontinyent.

Enllaços
Array
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any