La pressió popular fa recular l’Institut Català de la Salut

  • Després de les mobilitzacions de les veïnes afectades, l'ICS a decidit ampliar a set els CAP's que mantenen l'horari durant l'agost

VilaWeb
Redacció
27.06.2013 - 12:07

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Institut Català de la Salut proposava inicialment el tancament de tots els ambulatoris sabadellencs les tardes del mes d’agost, a excepció del de Ca n’Oriac i Sant Fèlix. El crit d’alerta de la Plataforma per la Sanitat Pública i les mobilitzacions engegades conjuntament amb les Associacions de Veïns, així com la intervenció també de l’equip de govern, Iniciativa i l’Entesa en contra d’aquesta proposta han aconseguit frenar parcialment la retallada i sumar cinc CAP’s més en horari complet durant l’agost.

L’Institut Català de la Salut proposava mantenir només el CAP Ca n’Oriac i Sant Fèlix oberts a les tardes d’agost. I finalment s’hi sumen també el CAP Centre, el CAP Nord, el dels Merinals, el de la Creu de Barberà i el CAP Can Rull, aquest últim només fins al 15 d’agost. Cal recordar però que, com l’any passat, tancaran durant tot el dia el consultori de Poblenou i els CAPs Gràcia, Sud i Concòrdia. Una mesura que no va rebre cap crítica l’any anterior per part del Govern municipal.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any