Webnode: crear webs en cinc minuts, de franc i en català

VilaWeb
Redacció
02.07.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Webnode és una eina que ajuda a crear pàgines web ràpidament i gratuïtament. Quatre anys després d’haver-se estrenat, es calcula que ja se n’han creades més de deu milions a tot el món. El programa, a més, s’ha traduït a una vintena llarga d’idiomes, l’últim dels quals és el català. L’empresa explica aquest pas per dos motius: el gran nombre d’usuaris catalans i la relació de Markéta Kabátová, directora de màrqueting, amb el nostre país.

Kabátová va estudiar durant un any a Girona, on va aprendre català i va tenir contacte amb la nostra cultura. Al final del 2012 va proposar a la seva empresa, amb seus a Suïssa i Txèquia, de traduir el gestor de webs al català, i fou acceptat.

Webnode s’adreça a particulars, comerços i empreses petites i mitjanes, els quals poden dissenyar en cinc minuts i des del navegador mateix un bloc, una botiga en línia o una web, de franc i del tot personalitzats. La tecnologia que utilitza és intuïtiva i senzilla, basada en el concepte d’arrossegar components a la pantalla.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any