Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  26.06.2013  22:04

Repiular la conversa de Camacho a la Camarga pot ser considerat delicte

En circulen fragments per Twitter

Men?ame
 

Aquestes darreres hores ha començat a circular per Twitter una adreça on es poden trobar fragments d'àudio de la conversa entre Alícia Sánchez Camacho i l'ex-parella sentimental de Jordi Pujol Ferrusola, Victòria Àlvarez. 

Molts usuaris en comenten el contingut i en reenvien l'enllaç, però difondre'l és prohibit, tal com explica Gemma Galdon en aquest piulet.

Del comentari de Galdon es dedueix que fins i tot els 'retweets' individuals podrien ser considerats delicte. A partir d'aquesta afirmació, VilaWeb ha consultat alguns advocats, que han confirmat aquest advertiment.

Carmen Monntoro, la usuària al·ludida al piulet, és el nom triat per algú que ha obert un compte nou, que ha escrit només dos piulets i ha fet arribar l'adreça del document a persones de diversos mitjans.

La titular del jutjat de primera instància número 21 de Barcelona va prohibir la difusió de la conversa que van tenir la líder del PP català i Victòria Álvarez el 7 de juliol del 2010.

Camacho veu 'intencionalitat clara' en la filtració de la conversa de la Camarga

La presidenta del PP, Alícia Sánchez-Camacho, creu que hi havia una 'intencionalitat clara' en la difusió de la conversa enregistrada al restaurant la Camarga entre ella i l'ex-parella del fill de Jordi Pujol. 'Les coses no passen espontàniament', ha dit. Ha recordat que hi havia mesures cautelars vigents que prohibien de publicar la conversa privada i ha deixat clar que emprendria accions legals. [+article]