Repiular la conversa de Camacho a la Camarga pot ser considerat delicte

  • En circulen fragments per Twitter

VilaWeb
Redacció
26.06.2013 - 22:04

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquestes darreres hores ha començat a circular per Twitter una adreça on es poden trobar fragments d’àudio de la conversa entre Alícia Sánchez Camacho i l’ex-parella sentimental de Jordi Pujol Ferrusola, Victòria Àlvarez. 

Molts usuaris en comenten el contingut i en reenvien l’enllaç, però difondre’l és prohibit, tal com explica Gemma Galdon en aquest piulet.

Del comentari de Galdon es dedueix que fins i tot els ‘retweets’ individuals podrien ser considerats delicte. A partir d’aquesta afirmació, VilaWeb ha consultat alguns advocats, que han confirmat aquest advertiment.

Carmen Monntoro, la usuària al·ludida al piulet, és el nom triat per algú que ha obert un compte nou, que ha escrit només dos piulets i ha fet arribar l’adreça del document a persones de diversos mitjans.

La titular del jutjat de primera instància número 21 de Barcelona va prohibir la difusió de la conversa que van tenir la líder del PP català i Victòria Álvarez el 7 de juliol del 2010.

Camacho veu ‘intencionalitat clara’ en la filtració de la conversa de la Camarga

La presidenta del PP, Alícia Sánchez-Camacho, creu que hi havia una ‘intencionalitat clara’ en la difusió de la conversa enregistrada al restaurant la Camarga entre ella i l’ex-parella del fill de Jordi Pujol. ‘Les coses no passen espontàniament’, ha dit. Ha recordat que hi havia mesures cautelars vigents que prohibien de publicar la conversa privada i ha deixat clar que emprendria accions legals. [+article]

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any