Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  24.06.2013  10:09

Mandela, en 'estat crític'

N'ha informat aquesta nit el portaveu del govern de Sud-àfrica

Men?ame
 

L'ex-president sud-africà Nelson Mandela, de 94 anys, es troba 'en estat crític', segons el portaveu del govern sud-africà. Segons el comunicat de l'executiu, el president Jacob Zuma es troba en aquests moments a l'hospitalde Pretòria en el qual Mandela va ingressar el 8 de juny per una recaiguda en la seva infecció respiratòria. 'Els metges ens han informat que en les últimes 24 hores hi ha hagut un canvi', diu el comunicat, referint-se a l'empitjorament de la salut de l'ex-president.

Mentrestant, la filla de Mandela, Makaziwe, ha dit en una entrevista a la CNN que encara no s'ha arribat al final i que continua rebent tractament mèdic amb l'esperança de recuperar-se. 'Encara obre els ulls', ha dit la filla gran de Mandela. 'En la nostra cultura, la cultura tembu, mai no deixes que la persona se'n vagi a menys que ella mateixa et diqui "per favor, nens, família, deixeu-me marxar". I això, el meu pare, no ens ho ha pas dit.

Mandela ja va ser ingressat el passat desembre i a principi de març per una infecció pulmonar.