Manel presenta el nou disc a Burjassot

VilaWeb
Amparo Puerto
24.06.2013 - 10:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Auditori de la Casa de la Cultura de Burjassot acollirà dissabte 29 de juny els Manel i els Arthur Caravan. Els Manel tindran l’ocasió per a presentar en terres valencianes el seu nou disc ‘Atletes, baixin de l’escenari’. Per la seua banda, els alcoians Arthur Caravan que estrenaren el videoclip Vents, del disc ‘Atles enharmònic‘, fa uns mesos, estan preparant un nou treball per a la tardor.

Els assistents pondran gaudir de l’últim disc dels Manel estrenat al mes d’abril. Amb ‘Atletes, baixin de l’escenari’, els catalans es distancien pel que fa a l’estil dels dos treballs anteriors (‘Els millors professors europeus’ i ’10 milles per veure una bona armadura’). Amb aquest últim s’aproximen a un estil més pop però sense perdre el marcat folk que els caracteritza. La banda ja ha estat present als principals festivals com el Primavera Sound i també se’ls espera aquest estiu a Borriana a l’Arenal Sound.

Per a tots aquells que vulguen assistir al concert l’obertura de portes serà a partir de les 20.00. Les entrades anticipades es poden aconseguir per 25 euros a Onetwotix, Ticketmaster i a l’Auditori de Burjassot, Amsterdam, Harmony, Oldies, Flexidiscos.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any