Primers assaigs de la cadena humana de l’Onze de Setembre

  • Al maig se'n va fer un a Begues i diumenge vinent serà el torn de Cardedeu

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
23.06.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Dimecres passat l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural van detallar el recorregut i alguns aspectes més de la Via Catalana, la multitudinària cadena humana que organitzen de cara a l’Onze de Setembre vinent. La dimensió de l’acte és colossal, atès que vol cobrir quatre-cents quilòmetres entre el Pertús i Alcanar. Per això cal una molt bona organització i, és clar, assaigs. De fet, al municipi de Begues (Baix Llobregat) ja se’n va fer una prova l’11 de maig, i diumenge vinent serà el torn de Cardedeu (Vallès Oriental).

El 30 de juny, aprofitant la hissada d’una estelada amb asta en un indret ben visible del poble, Cardedeu per la independència vol fer una cadena humana a les 17.14, la mateixa hora de la Via Catalana de l’Onze de Setembre. L’assaig tindrà lloc a la vorera de la C-251, des de l’emplaçament de l’estelada i en direcció cap a Llinars.

Abans de Cardedeu, l’11 de maig passat, Begues per la Independència ja va organitzar una cadena humana d’àmbit local, de dos-cents cinquanta metres, amb la participació de dos centenars de persones.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any