Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  23.06.2013  06:00

Primers assaigs de la cadena humana de l'Onze de Setembre

Al maig se'n va fer un a Begues i diumenge vinent serà el torn de Cardedeu

Men?ame
 

Dimecres passat l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural van detallar el recorregut i alguns aspectes més de la Via Catalana, la multitudinària cadena humana que organitzen de cara a l'Onze de Setembre vinent. La dimensió de l'acte és colossal, atès que vol cobrir quatre-cents quilòmetres entre el Pertús i Alcanar. Per això cal una molt bona organització i, és clar, assaigs. De fet, al municipi de Begues (Baix Llobregat) ja se'n va fer una prova l'11 de maig, i diumenge vinent serà el torn de Cardedeu (Vallès Oriental).

El 30 de juny, aprofitant la hissada d'una estelada amb asta en un indret ben visible del poble, Cardedeu per la independència vol fer una cadena humana a les 17.14, la mateixa hora de la Via Catalana de l'Onze de Setembre. L'assaig tindrà lloc a la vorera de la C-251, des de l'emplaçament de l’estelada i en direcció cap a Llinars.

Abans de Cardedeu, l'11 de maig passat, Begues per la Independència ja va organitzar una cadena humana d'àmbit local, de dos-cents cinquanta metres, amb la participació de dos centenars de persones.