Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  21.06.2013  23:30

'Els besnéts del Tio Canya' arriben diumenge a Agullent

El Folksona fa una edició històrica amb la participació d'Al Tall

Men?ame
 

L'edició del Folksona que comença diumenge a Agullent no és una més. I no ho és perquè enguany les colònies musicals tindran una clausura molt especial per la participació activa del mític grup Al Tall, que fa les darreres actuacions abans del seu comiat defintiu. Els membres d'Al Tall compartiran convivència amb els alumnes que treballaran les cançons del grup, i compartiran també escenari amb l'orquestra del Folksona dissabte 29a les cinc e la vesprada, a la sala multiusos d'Agullent, una opotunitat única per a aquests joves músics.

'Els besnéts del tio Canya' és el nom genèric de l'edició 2013 de les colònies musicals, la quarta que es celebra consecutivament a Agullent, i estan dedicades a la històrica formació. Organitzades per l'associació 'Pont Folk', es fan del 23 al 29 de juny, amb l’objectiu de preservar l’ensenyament, la protecció i la promoció de la música folk. L’estada a les colònies és d’una setmana de treball i preparació del repertori per al concert/ball de cloenda de l'últim dia.

La programació d'enguany inclou també una activitat, dimecres de vesprada, amb Xavi Castillo, i participacions musicals de Pau Alabajos i Juan C. Colomer la vesprada de divendres.

Els organitzadors i professors que cada any impulsen de manera desinteressada aquestes colònies musicals han destacat el suport rebut per l'Ajuntament d'Agullent, Escola Valenciana, el Col·lectiu de Músics i Cantants en Valencià i l'Escola Gavina, si bé han lamentat el 'desinterés' de les administracions valenciana i comarcal. El Folksona 2013 compta també amb la col·laboració de Pollos Planes, La Xafigà i VilaWeb Ontinyent.