Notícies

Divendres  21.06.2013  13:56

El Concert per la Llibertat inclourà una fira d'entitats

Hi seran a partir de les cinc de la tarda

Men?ame
 

El Concert per la Llibertat inclourà una fira d'entitats, que s'instal·laran al recinte del Camp Nou, fora de l'estadi, a partir de les cinc de la tarda de dissabte vinent. Amb aquesta fira d'entitats els promotors volen 'oferir un espai de trobada entre algunes de les associacions més improtants de la societat civil catalana i les persones que assistiran al concert que començarà a les 20.00'. 

No és l'únic acte a més de les actuacions que han preparat els organitzadors. També hi haurà una recollida massiva d'aliments, perquè com diu el lema de la campanya del Banc d'Aliments en què s'emmarca, 'la fam no fa vacances'. 

Aquesta setmana s'han posat a la venda noves entrades del Concert per la Llibertat, i encara en queden. Els canals de compra són els mateixos que en el primer període, durant el qual es van vendre seixanta mil entrades en un dia. Tothom qui vulgui comprar entrades, ho haurà de fer exclusivament a través d’internet, bé a la web www.concertperlallibertat.cat, bé a través del Club TresCTelentrada i Atrapalo.