‘Tossudament alçats’, l’himne del Concert per la Llibertat

  • La cançó de Lluís Llach servirà per cloure el concert del 29 de juny al Camp Nou

VilaWeb
Redacció
19.06.2013 - 09:54

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Tossudament alçats’, de Lluís Llach, serà la cançó que tancarà el repertori del Concert per la Llibertat del 29 de juny vinent al Camp Nou. Òmnium Cultural ha difós un vídeo de la cançó interpretada per Llach en l’últim concert que va fer a Verges el març del 2007; és un vídeo promocional del concert, i alhora una crida al públic que assisteixi al concert perquè durant la cançó encengui el seu mòbil per il·luminar tot el camp.

L’organització del Concert per la Llibertat demana a tothom que faci córrer la cançó com a himne d’aquest esdeveniment i del moment que viu el país.

Ara per ara hi ha unes 70.000 entrades vendues per al concert. Dilluns es van posar a la venda noves entrades per al concert, la majoria de les quals sense visibilitat. Això fa que no hi hagi hagut l’allau de peticions de les primeres entrades. El preu d’aquestes entrades és de deu euros i encara en queden moltes de disponibles.

Els canals de compra

Els canals de compra són els mateixos que en el primer període, durant el qual es van vendre seixanta mil entrades en un dia. Tothom qui vulgui comprar entrades, ho haurà de fer exclusivament a través d’internet, bé a la web www.concertperlallibertat.cat, bé a través del Club TresCTelentrada i Atrapalo.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any