Xavier Montoriol i Jordi Cortès conversaran amb els Quellegistes aquest dimecres

  • A les 19.00 a VilaWeb

VilaWeb
Redacció
18.06.2013 - 14:25

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Que en Vanilor, tal com el coneixem nosaltres, apuntava maneres, ho vam veure des del primer dia. Però que aquell noiet de 14 anys registrat al fòrum Boli del Què Llegeixes ara fa tres anys, seria autor publicat abans de complir la majoria d’edat, ja era més difícil de preveure!

Jordi Cortès és autor de diversos llibres tan per adults com per joves, però també és el director de l’Escola Santa Anna de Barcelona i un mestre que duu la professió a la sang. Així, veient les aptituds del jove Montoriol (quin nom més nostrat, oi?) li va proposar d’escriure un llibre a quatre mans. I així va néixer ‘L’exèrcit de les tenebres’ publicat per Estrella Polar.

L’aventura va durar un parell d’anys ben bons i pel camí segur que tots dos han après molt l’un de l’altre. Per descobrir com ha anat tota la seva aventura, aquest dimecres a les 19.00 els xerrarem amb tots dos via xat des de la portada de VilaWeb. Una ocasió així no la podíem perdre i ens agradarà que hi sigueu.

Ah, i si preveieu que no hi podreu assistir però teniu una pregunta a la punta de la llengua, feu-nos-la arribar via quellegeixes@gmail.com i l’afegirem quan fem al xat. Gràcies!

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any